Ai nevoie de un magazin online?

Comertul online se afla intr-o continua dezvoltare. Statistic vorbind, vanzarile din mediul online cresc cu rapiditate in fiecare an. Magazinele online reprezinta oportunitatea de a castiga multi clienti intr-un timp scurt.

Investitiile pentru realizarea unui magazin online sunt relativ mici, comparativ cu magazinele fizice sau orice tip de afacere fizica la inceput de drum. Din acest motiv, tot mai multe afaceri existente se orienteaza catre mediul virtual.

Care sunt avantajele unui magazine online?

  • Costuri reduse de infintare;
  • Este deschis 24/24h;
  • Fara chirii pentru spatiu, depozit;
  • Se pot comercializa o gama variata de produse;
realizare magazin online la cheie

De ce sa alegi serviciile noastre de realizare magazin online?

realizare magazin online cu design personalizat

Design personalizat: Va oferim posibilitatea de a avea un magazin online modern, realizat tinand cont de cerintele dvs, dar si de ultimele tendinte si tehnologii in domeniu.

Administrare usoara: Beneficiati de un panou de administrare simplu si intuitiv, cu ajutorul caruia puteti adauga/edita produse si categorii nelimitate intr-un timp scurt.

promovare seo magazin online personalizat

Promovare si optimizare: Beneficiati de functionalitati specifice ce ofera posibilitatea optimizarii SEO on-page a magazinului, dar si sa adaugati promotii si reduceri pe anumite produse.

analiza si rapoarte magazin online

Analiza si rapoarte: Magazinul online dispune de un panou de administrare ce ofera analize si rapoarte legate de: comenzi, clienti, clienti online in timp real, zona geografica din care este accesat.

plata cu cardul magazin online

Plata cu cardul: Produsele se pot achizitiona rapid si usor prin intermediul mai multor metode de plata: online prin card bancar (procesator Mobilpay sau Euplatesc), dar si prin transfer bancar sau ramburs.

gazuire-web-gratuita

Hosting / Gazduire gratuita: Indiferent de ce pachet de creare/realizare magazine online alegeti, beneficiati de gazduire gratuita (vezi specificatii gazduire) timp de 3 sau 6 luni.

Te ajutam sa vinzi online incepand de astazi!

Va oferim servicii web complete de creare / realizare magazin online personalizat, precum si optimizarea si promovarea acestuia la preturi accesibile.

Magazinele online realizate de noi au design personalizat si sunt compatibile cu toate dispozitivele mobile: tablete, telefoane, etc.

Comanda acum realizarea unui magazin online pentru afacerea ta!

Vreau un magazin online